Projectbegeleiding

Van specialistisch advies, het maken van lichtberekeningen tot en met de technische realisatie. Prolumia kan uw project van A t/m Z begeleiden.

Onze gecertificeerde lichtspecialisten hebben al jaren ervaring in het vertalen van functionele LED vraagstukken naar kosteneffectieve duurzame oplossingen.

Meer informatie over de begeleiding van uw LED project? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Project management
  • Planning
  • Oplossing
  • Lichtberekening
  • Besparing
  • Installatie
  • Evaluatie
  • Nazorg

Lichtberekeningen

Bij wens kunnen wij professionele lichtberekeningen verzorgen. Zowel voor LED binnen- als buitenverlichting beschikken wij over de nodige kennis en software.

Voor onze lichtberekeningen maken we gebruik van het simulatieprogramma Relux. Met de resultaten van de lichtberekeningen kunnen we direct vaststellen of het lichtontwerp voldoet aan de gestelde eisen en richtlijnen. De Relux lichtberekeningen leveren we inclusief een uitgebreide rapportage. Denk hierbij aan de armatuurspecificaties, doorsnedetekeningen, meetvlakken met isolijnen en 3D-visualisatie.

Onze lichtspecialisten adviseren u graag over hoe alle lichtaspecten met elkaar in overeenstemming kunnen worden gebracht.

 

 

12_Advies_0312_Advies_0512_Advies_07

Partner van Relux

relux

Uw besparing

Inmiddels is het bekend dat LED verlichting energiezuiniger is dan conventionele verlichting (gloeilamp, halogeen, TL) en kan uw bedrijf al snel veel geld besparen. Vervanging van alle lampen in uw kantoor of bedrijfspand geeft u de mogelijkheid om tot wel 90% te besparen op uw energieverbruik.

In aanschaf zijn de LED lampen weliswaar wat duurder, deze kosten kunnen vaak al snel terugverdiend worden door de aanzienlijke afname in energieverbruik. Wilt u graag advies over uw besparingsmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Tevens biedt de Nederlandse overheid diverse subsidiemogelijkheden voor bedrijven die bereid zijn te investeren in duurzame bedrijfsmiddelen. LED verlichting komt in aanmerking voor subsidie via de Energie Investeringsaftrek (EIA). Deze fiscale regeling is van toepassing op bedrijven die in minimale investering doen van € 450,- euro. Prolumia voorziet u graag van meer informatie hierover.