Sta jij straks op het project te shinen met een van onze te gekke prijzen?

Buiten wordt het alweer vroeger donker… tijd voor een lichtpuntje! In de komende maanden maak je 8x kans op een leuke gadget waar je van gaat stralen. Want wij vinden dat toppers zoals jij best wat vaker in de spotlights mogen worden gezet. Bij ieder Lichtpuntje zullen wij jou dan ook een compliment meegeven. Want hoewel we het niet vaak (kunnen) zeggen waarderen we jou enorm. En juist in deze tijd kunnen we een extra stukje waardering extra goed gebruiken.

Hoewel onze producten te koop zijn, zijn complimenten en waardering niet te koop. Vandaar dat we jou ook niet aan een één of andere actie willen laten meedoen. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en je speelt al mee voor de winst. Mooi meegenomen, toch?

Iedere maand maak je met een nieuw Lichtpuntje kans op een andere prijs. Dus… Schrijf je in, blijf op de hoogte van Prolumia en geniet van de verdiende complimentjes die je iedere maand ontvangt in je mailbox. Want we weten niet of je het al gemerkt had… Wij waarderen jou.

Compliment

Een vakman als jij is goud waard voor elk project. Door vakwerk af te leveren en uitsluitend voor hoogwaardige producten te kiezen, maak jij het verschil! Opdrachtgevers die jou inschakelen kiezen voor een technisch zwaargewicht die topprestaties levert!

Kortom: JIJ LOOPT ER FIT BIJ!

Laat jij maar eens zien dat een strakke vorm prima haalbaar is zonder er al te veel energie in te steken! Want met de Prolumia Pro-Fit kies je voor een robuuste armatuur die met hetzelfde gemak aan het plafond hangt als aan de muur. Een echte krachtpatser. Gaat net zo lekker op vol vermogen als een tandje lager. Met zo’n fit type bij de deur, in portalen, gangen, galerijen of bergingen gebeuren er geen dingen meer die het daglicht niet kunnen verdragen. En zelfs als het water er in straaltjes vanaf loopt, is ‘ie niet stuk te krijgen. Een oersterke keuze dus. En met de extra SKG certificering hoef je niet achter dieven aan die wat proberen te jatten. Kun jij je energie weer steken in belangrijker zaken.

Strak in vorm? 100%! Net als jij. Daarom maak je kans op een FitBit sporthorloge als je je hieronder inschrijft. Daarmee zie je in een handomdraai dat je wéér dat stapje extra hebt gezet. Klasbak!

Fit ’t nieuwe jaar in met de Pro-Fit

Te winnen prijs

Wil jij knallend het nieuwe jaar in? Dan zit je bij Prolumia goed, want als jij meedoet met Lichtpuntje #3, dan maak jij kans op een Fitbit Charge 5. Deze kleine krachtpatser houdt niet alleen bij hoeveel stappen je hebt gezet op een dag, maar houd ook je vetverbranding bij én draagt bij aan een gezond leven door de slimme EDA sensor die inzicht geeft in je stressbeheersing. En omdat slaap ook belangrijk is, houdt de Fitbit Charge 5 bij hoe lang en hoe diep je slaapt. Plus, wanneer het tijd is om op te staan, is de Charge 5 jouw alarm. Geen vervelende wekkers meer, maar een zachte vibratie rond je pols. Ideaal om je dag te beginnen.

Denk jij wel fit te blijven zonder Fitbit? Dan maak jij in plaats van een Fitbit Charge 5 kans op een Bol.com cadeaukaart van € 49. Ook lekker!

Aanmelden

Actievoorwaarden

  • Lichtpuntje #3 loopt van 1 februari 2023 tot en met 31 maart 2023;
  • Wanneer je meedoet aan Lichtpuntje schrijf je je automatisch in voor de Prolumia nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan deze actie verklaar je kennis te hebben genomen van en in te stemmen met deze actievoorwaarden;
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd;
  • Over de gewonnen prijs kan ook niet worden gecorrespondeerd;
  • Er wordt contact opgenomen met de winnaar die de keuze mag maken tussen een Fitbit Charge 5 of een cadeaubon van Bol.com ter waarde van € 49 (negenenveertig euro);
  • Wij zullen jouw gegevens niet aan derden verstrekken;
  • Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden;
  • Indien je vragen hebt over deze actie kun je contact opnemen met Prolumia: info@prolumia.nl