Sta jij straks op het project te shinen met een van onze te gekke prijzen?

Buiten wordt het alweer vroeger donker… tijd voor een lichtpuntje! In de komende maanden maak je 8x kans op een leuke gadget waar je van gaat stralen. Want wij vinden dat toppers zoals jij best wat vaker in de spotlights mogen worden gezet. Bij ieder Lichtpuntje zullen wij jou dan ook een compliment meegeven. Want hoewel we het niet vaak (kunnen) zeggen waarderen we jou enorm. En juist in deze tijd kunnen we een extra stukje waardering extra goed gebruiken.

Hoewel onze producten te koop zijn, zijn complimenten en waardering niet te koop. Vandaar dat we jou ook niet aan een één of andere actie willen laten meedoen. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en je speelt al mee voor de winst. Mooi meegenomen, toch? Iedere maand maak je met een nieuw Lichtpuntje kans op een andere prijs. Dus… Schrijf je in, blijf op de hoogte van Prolumia en geniet van de verdiende complimentjes die je iedere maand ontvangt in je mailbox. Want we weten niet of je het al gemerkt had… Wij waarderen jou.

Jij rockt!

Een vakman als jij is goud waard voor elk project. Door vakwerk af te leveren en uitsluitend voor hoogwaardige producten te kiezen, maak jij het verschil! Opdrachtgevers kunnen op jou bouwen.

Kortom: jij rockt!

Schrijf je in voor deze actie en maak kans op een Jamstik!

Serieuze kwaliteit en installatiegemak voor serieuze professionals. Daar staan we voor bij Prolumia. Neem onze Rockdisc-serie. Hiermee zet je de puntjes op de o bij al jouw utiliteits- en woningbouwprojecten. Dankzij de zwart gepoedercoate aluminium behuizing zien ze er ook nog eens strak uit. Als een leren broek. Ff dimmen? Zo geregeld met de 3-staps dimoptie. En met optionele MW-sensor, noodfunctie én met schakelbare kleurtemperatuur en lichtstroom is dit gewoon een monsterhit voor elk project!

Met de Rockdisc armaturen van Prolumia kies je voor opbouwarmaturen die tegen een stootje kunnen. Spuitwaterdicht, slagvast en gepoedercoate lichtmetalen behuizing.

Hou je meer van heavy metal? Komt goed uit, want je maakt kans op bovenstaande coole Jamstik als je onderstaand formulier invult! Werkt op batterijen en past makkelijk in je bus. Klinkt goed!

Rock met onze Rockdisc series!

Aanmelden

Zivix Jamstik GT 7 fret Bundle

Rock on met de vernieuwde Jamstik. Deze Jamstik Guitar Trainer is de ultieme gitaarinstructietool die je overal mee naartoe kunt nemen. Ideaal om overal te kunnen jammen, waar en wanneer jij het maar wilt.

Deze nieuwste Jamstik is gebouwd volgens echte gitaarspecificaties, zodat de feeling met de muziek helemaal real voelt. Door de gratis app-ondersteuning is het aanleren van lastige solo’s easy, doordat de speciale technologie vingerplaatsing kan herkennen om het correct aan te leren.

Gebruik de Jamstik niet alleen als oefengitaar, maar ook als MIDI-controller. Super simpel om apps of plug-ins te bedienen.

De Jamstik GT 7 wordt geleverd inclusief gigbag, opsteek-body voor verbeterde ergonomische ondersteuning, draagband, batterijen en plectrums.

Actievoorwaarden

  • Lichtpuntje #1 loopt van 15 september tot en met 12 oktober 2022;
  • Wanneer je meedoet aan Lichtpuntje schrijf je je automatisch in voor de Prolumia nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan deze actie verklaar je kennis te hebben genomen van en in te stemmen met deze actievoorwaarden;
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd;
  • Over de gewonnen prijs kan ook niet worden gecorrespondeerd;
  • Wij zullen jouw gegevens niet aan derden verstrekken;
  • Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden;
  • Indien je vragen hebt over deze actie kun je contact opnemen met Prolumia: info@prolumia.nl