De nieuwe Prolumia catalogus is bijna beschikbaar!

Het is bijna zover! De gloednieuwe editie van de Prolumia catalogus 2024 komt binnenkort beschikbaar. Hierin vindt u de beste innovatieve verlichtingsoplossingen voor tal van verlichtingsvraagstukken. Niet alleen wordt er licht geschenen op onze vertrouwde armaturen, ook staan onze nieuwste armaturen in de spotlights.

Op zoek naar een waterdicht armatuur met sensor voor de buitenverlichting van uw woningbouwproject? Of wilt u de verlichting binnen een kantoor updaten volgens de laatste NEN-normeringen? Toch op zoek naar nieuwe binnenverlichting waarbij producten in het juiste licht worden gezet voor uw retailproject? De Prolumia catalogus biedt tal van passende opties.

Dit en meer kunt u vinden in de vernieuwde 236 pagina’s tellende Prolumia catalogus. Niet alleen kunt u onze vertrouwde armaturen vinden, maar ook passeren een aantal nieuwe producten de revue. Dompel uzelf onder in de wereld van licht en ontdek zelf de vernieuwde Prolumia catalogus.

Wat biedt onze huidige Prolumia catalogus?

  • Uitgebreide specificaties. Alle series zijn nu voorzien van maattekeningen en lichtverdelingen.
  • Nog meer mogelijkheden. Er is info toegevoegd over de microwave bewegingssensoren en de schemerschakelaars, om u nog meer inzicht te geven over de werking van onze producten.
  • Toepassingsgericht. Onze producten stralen kwaliteit uit, maar komen nog beter tot hun recht als u ziet waarvoor ze gebruikt worden.
  • Handige QR-codes. Met behulp van deze door uw smartphone te scannen codes slaan we een brug tussen online en offline informatie.
  • Online volledig klikbaar. Navigeer snel tussen producten, categorieën, referenties, informatie en meer.

En meer…

  • Er is een aantal nieuwe series toegevoegd, zoals de Pro-Sign, de Rockdisc III en meer. Ontdek het zelf.
  • Een aantal series hebben een uitbreiding gehad. Zo is onze Pro-Stripe in het zwart verkrijgbaar en heeft onze Eco-Panel BL een versie met low UGR (incl. driver).

Dit en meer kunt u allemaal vinden in onze Prolumia catalogus. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ‘m hier online of vul onderstaand formulier in, dan zorgen wij ervoor dat u kosteloos een exemplaar ontvangt.

Prolumia LED catalogus
Ontdek onze producten. Claim uw catalogus!

Aanvraagformulier