Noodverlichting toegepast in bedrijfspand
Bekijk referentie

LED noodverlichting

Noodverlichting is een vorm van verlichting die door de ingebouwde accu blijft branden wanneer de elektriciteit wegvalt. Hierdoor kunnen mensen zich, in geval van een calamiteit, op een veilige manier oriënteren op hun omgeving en snel de weg naar buiten vinden. In gebouwen waar gewerkt wordt of waar meer dan 75 personen tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn, is het wettelijk verplicht noodverlichting toe te passen. Dit wordt beschreven in het Bouwbesluit 2012, de Arbowet en NEN-EN 1838. Prolumia heeft diverse soorten noodverlichting, zowel vluchtwegsignalering, als vluchtwegverlichting, in het assortiment welke bijdragen aan de veiligheid van personen in gebouwen. Ook voor professioneel advies of een lichtplan hebben wij alle kennis in huis.

Catalogus 2022-2023

Met 236 pagina's aan innovatieve LED producten is de Prolumia catalogus een bron van inspiratie voor ondernemers en iedereen die werkt met of in de verlichtingsbranche.

LED noodverlichting assortiment:
Bekijk Alle LED noodverlichting series.
Bekijk Shop

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie