Nieuwe LED verlichting zorg- en woonlocatie
Bekijk referentie
Creatieve verlichting ijsgrot
Bekijk referentie
Verlichting met lage UGR toegepast op scholen
Bekijk referentie

LED binnenverlichting

Innovatieve verlichtingsoplossingen voor winkels en kantoren, meer dan alleen licht! Het leidt mensen de weg, creëert een prettige (werk)omgeving en trekt de aandacht op punten welke meer benadrukt mogen worden. Denk bijvoorbeeld aan een winkelpresentatie, een verkoopbalie of een vergadertafel. Of het nu gaat om algemene verlichting of het creëren van fascinerende accentverlichting, de Prolumia LED binnenverlichtingsarmaturen bieden voor elke ruimte een passende lichtoplossing.

Catalogus 2024-2025

Met de beste innovatieve verlichtingsoplossingen voor tal van verlichtingsvraagstukken. Naast de vertrouwde armaturen, ook onze nieuwste armaturen. Oplossingen voor binnenverlichting, lijnverlichting, buitenverlichting, industrieverlichting en openbare verlichting.

LED binnenverlichting assortiment:

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie