Verlichting voor retail

Verlichting is van essentieel belang voor de retail. Niet alleen zorgt het voor een mooie uitstraling van de binnenlocatie, maar ook zorgt het voor de beleving van uw klanten. Wanneer klanten een prettige winkelervaring hebben, zullen ze sneller geneigd zijn producten of diensten af te nemen. Prolumia heeft een ruim assortiment aan retailverlichting. Door de verschillende armaturen en opties te combineren, voldoet de Prolumia LED (binnen)verlichting voor retail aan iedere wens.   

Voordelen retailverlichting

  • Energiebesparingen van meer dan 90% ten opzichte van traditionele flurorescentiearmaturen
  • Veel verschillende opties voor efficiënte verlichtingsinstallatie
  • Creëer sfeer en verhoog de beleving voor uw klant
  • Beïnvloed koopgedrag van uw klant door gebruik van juiste LED verlichting
  • Onderhoudsvrij
  • Vijf jaar garantie

Nishand Lochan
LED verlichting specialist
Offerte ontvangen voor jouw LED project?
Onze specialisten staan voor u klaar.
Populaire LED verlichting voor retail
Prolumia LED catalogus
Ontdek onze producten. Claim uw catalogus!

WINKELCENTRUM | ROOSENDAAL

Winkelcentrum De Passage is gelegen in het hart van de binnenstad van Roosendaal, waar bewust is gekozen voor beleving. Om het bijzondere karakter van het winkelcentrum extra kracht bij te zetten, is er gevraagd om een voorstel te doen voor nieuwe verlichting en dan met name door te werken met kleuren. Wat begon met wilde ideeën, resulteerde voor Prolumia in een bijzonder uitdagend project, waar inventief gebruik is gemaakt van lijnverlichting.

Bekijk referenties

Toepassingsgebieden LED verlichting voor retail

Verlichting in de retail is zeer uiteenlopend. Ieder product op dienst vraag namelijk weer om ander soort verlichting om het beste tot zijn recht te komen. Dit betekent dat ook de toepassingsgebieden voor LED verlichting voor de retail erg uiteenlopend zijn. Prolumia heeft daarom een groot assortiment aan verlichting welke door de vele verschillende opties voor meerdere toepassingen geschikt zijn. Zo kunnen de Pro-Rio Tracklights perfect gebruikt worden om etalages uit te lichten, maar tegelijkertijd ook om producten achterin de winkel te benadrukken.


Ook kunnen onze LED Strips Bronze gebruikt worden als hoofdverlichting, maar ook als indirecte verlichting in een koof of nis. Voor supermarkten of showrooms zijn onze I-Panels meer dan geschikt. Door de egale lichtuitreding en de uitgebreide range aan accessoires, is het instellen van de juiste verlichting eenvoudig. Met de producten van Prolumia zijn de mogelijkheden eindeloos.

Dynamische retailverlichting

Om de juiste sfeer te creëren voor uw showroom, is het slim een professioneel lichtplan laten maken. Dit vertelt u welke armaturen en hoeveel daarvan u nodig heeft om uw showroom zo goed mogelijk te verlichten. Dit is een lastige klus, vooral voor een project waar het gaat om klanten, zoals showroomverlichting. Bij Prolumia vinden we het niet alleen belangrijk om goede adviezen, productinformatie en productondersteuning te geven. Daarom kunnen wij voor u een lichtberekening maken. Hiervoor maken we gebruik van het simulatieprogramma Relux.

Lichtberekening voor retail laten maken

Om de juiste sfeer te creëren voor uw winkel, handel of zaak, kunt u een professioneel lichtplan laten maken. Deze vertelt u welke armaturen en hoeveel daarvan u nodig heeft om uw retaillocatie zo goed mogelijk te verlichten. Dit is een lastige klus, vooral voor een project waar het gaat om klanten, zoals een winkel. Bij Prolumia vinden we het niet alleen belangrijk om goede adviezen, productinformatie en productondersteuning te geven. Daarom kunnen wij voor u een lichtberekening maken. Hiervoor maken we gebruik van het simulatieprogramma Relux.

Het kiezen van verlichting voor de retail is van meerdere factoren afhankelijk. Aan de hand van uw winkel en de goederen of diensten die hier aangeboden worden, kunnen onze lichtspecialisten op voorhand een passend lichtplan maken. Doordat we uw wensen, ideeën en ruimte kunnen combineren tot een gedegen plan, kunnen wij uw toekomstige verlichting precies afstemmen op uw wensen.

Binnen tien werkdagen ontvangt u een vrijblijvend voorstel met hierin de Relux lichtberekening gekoppeld aan een offerte. Hierbij ontvangt u een toelichting met betrekking tot de invulling de retailverlichting en waarom hiervoor is gekozen. Tevens wordt ook het behaalde lichtniveau toegelicht.

Lichtplan laten maken?
Onze specialisten staan voor u klaar.
Nishand Lochan
Lichtspecialist
Gerelateerde thema's